TBG
Totaal Beton- en Geveltechniek
 NIEUWS


Beoordelen staat balkons


Bij TBG kunt u nu terecht voor de beoordeling van de bouwkundige staat van onderhoud van uitkragende balkons en galerijen, conform CUR Aanbeveling 248 (NEN 8700).

Vanwege recentelijke ongelukken met bezwijkende uitkragende galerijplaten van woningen uit de bouwjaren 1950-1970, is het voor huizenbezitters, VvE’s verplicht om een onderzoek te laten uitvoeren naar de bouwkundige staat hiervan.

Wij kunnen dit onderzoek voor u uitvoeren, op basis van een actuele kennis van betononderhoud- en technologie. (gecertificeerd) Aan de hand van de gevonden waarden, wordt een rapportage samengesteld, conform de geldende normen, desgewenst aangevuld met een offerte vwb het eventueel noodzakelijke herstel.

TBG breidt diensten uit


Met trots kunnen melden wij u dat ons aanbod is uitgebreid met een aantal nieuwe reinigingsmethoden:
  • Hogedruk-reiniging met water
  • Sandwashing
In het bericht hieronder meer over de mooie eigenschappen van olivinezand als straalmiddel. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Sandwashing met olivinezand


Sandwashing is onder meer geschikt voor het reinigen van gevels en betonoppervlakken met water en zand. Olivinezand gemengd met water is stofarm. Dat maakt het tot een arbo- en milieuvriendelijk product. Bovendien maakt de fijne en scherpe korrel het uiterst geschikt om oppervlakken grondig te reinigen zonder te beschadigen.

Ideaal voor broze oppervlakken! Bij het stralen wordt het olivinezand in het straalpistool vermengd met water. Met de straalketel van IBIX zijn wij in staat tot een snelle oplevering en zeer goede reinigingsgraad. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.