top of page
TBG_Logo_RGB_WT1.png

Bedrijf

De missie van TBG Totaal Beton- en Geveltechniek is "duurzame oplossingen van hoge kwaliteit leveren voor de beste prijs door ervaring, bekwaamheid en innovatie te combineren".

TBG gaat bewust om met duurzaamheid, energiebesparing en de effecten van de bedrijfsvoering op ons milieu. Dit betekent o.a. dat er zorgvuldige keuzes worden gemaakt bij de selectie van materialen (kwaliteit, duurzaamheid, milieu-keurmerk, exacte hoeveelheid om zo min mogelijk afval te genereren).

Het komt dikwijls voor dat een degelijk advies, voor zowel de werkwijze als de materialen, als één compleet product geleverd moet worden. Meer informatie over de producten van TBG kunt u vinden onder 'PRODUCTEN'. Het domein van TBG omvat de (petrochemische) industriebouw, utiliteitsbouw, woningbouw en weg- en waterbouw, zowel op het gebied van renovatie als nieuwbouw. Onder 'PROJECTEN'  vindt u de laatste projecten waar TBG Totaal Beton aan heeft gewerkt.

TBG Totaal Beton- en Geveltechniek is in het bezit van het VCA* certificaat.

 

We zijn gevestigd in Zevenbergen, in de nabijheid van industrieterrein Moerdijk, maar voeren werken uit in heel Nederland.

 


 

bottom of page